Μανιταρο - ημερολόγιο και ευχές!

Αγαπητοί μας φίλοι,
καθώς σε λίγες ώρες το 2016 φτάνει στη ολοκλήρωσή του, θα θέλαμε να στείλουμε τις θερμότερες ευχές μας για το Νέο Έτος! Είθε το 2017 να προσφέρει υγεία, ευτυχία, χαρά και αρμονία πνεύματος σε όλους!

Για να αδράξετε τη κάθε ημέρα καλύτερα, στηρίζοντας τη προσπάθειά μας, φτιάξαμε ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες και κείμενα του Ηλία Πολέμη (Μυκητολόγος Διδάκτορας, Επιστημονικός Συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών)! Το επιτοίχιο ημερολόγιο της Άνδρος ΚοινΣΕπ και του Ηλία Πολέμη είναι  μια γνωριμία με τον μαγικό κόσμο των μανιταριών της Άνδρου και τη δουλειά του υπέροχου φίλου και συνεργάτη μας  Ηλία Πολέμη.
Είναι μια γνωριμία με τα μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ που υποστήριξαν την προσπάθεια μας.
Ακόμη, είναι ένας λόγος για να στηρίξετε την Άνδρος ΚοινΣΕπ και την προσπάθεια που κάνουμε,  αγοράζοντας το για προσωπική χρήση ή για να το δωρίσετε!

Το ημερολόγιο θα διατείθεται από τη Καϊρειο Βιβλιοθήκη στη Χώρα της Άνδρου, ενώ στον Όρμο Κορθίου απο το κατάστημα του Δ. Αντωνέλλου και την έδρα της Άνδρος ΚοινΣΕΠ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα: 6945635838 και 6943239473. 

Ευχαριστούμε τον Ηλία Πολέμη που μοιράστηκε μαζί μας την ιδέα του, τον Κωστή Χ. για το σχεδιασμό του ημερολογίου και την ακτοπλοϊκη εταιρεία FAST FERRIES που μας στηρίζει κάθε φορά.  
Ευχαριστούμε επίσης την υπέροχη και γλυκιά κυρία Ειρήνη Δάμπαση για την πάντα θετική στάση της. Μέρος των εσόδων θα δωθούν με αγάπη για την  Καϊρειο Βιβλιοθήκη που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Μπορούμε να μοιραζόμαστε οι άνθρωποι ακόμα και τα λίγα.

Ευχόμαστε και το 2017 να είμαστε μαζί σας.
Από όλους εμάς Καλή Χρονιά!

Saturday, 31 December 2016 00:00
Rating
(0 votes)