Σεμινάριο Thai Yoga Massage

thai massage small 01

 Το σεμινάριο αυτό είναι αφιερωμένο στη χαλάρωση και την ευεξία, λίγες μέρες πριν η καθημερινότητα αρχίσει με το τέλος των διακοπών του Πάσχα. 

Θα μάθουμε την εφαρμογή απλών και αποτελεσματικών τεχνικών μέσα από τη πανάρχαια τέχνη του Ταϊλανδέζικου Μασάζ για την αποσυμφόρηση σωματικών εντάσεων και πόνων σε πόδια, μέση, πλάτη και αυχένα. Μετά το πέρας του διήμερου θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις τεχνικές αυτές σε φίλους και συγγενείς ερχόμενοι σε επαφή με την αυτοδιαχείριση της υγείας σας.
Οι βασικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο ταϊλανδέζικο μασάζ, είναι οι ομαλές πιέσεις και οι παθητικές διατάσεις όμοιων με αυτών της Yoga. Οι πιέσεις γίνονται σε ειδικά σημεία πίεσης και μεσημβρινούς που διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα και ανακουφίζουν από πόνους και μπλοκαρίσματα σε μυϊκό επίπεδο. Η βαθμιαία εκτέλεση μιας ποικιλίας διατάσεων έχουν επίδραση σε όλο το σώμα βελτιώνοντας το εύρος κίνησης και την ελαστικότητα του και το αποτέλεσμα τους είναι να χαρίσουν ένα αίσθημα έκτασης και αναζωογόνησης. Το ταϊλανδέζικο μασάζ εκτελείται σε κατάλληλο στρώμα στο πάτωμα, εφαρμόζετε πάνω  από τα ρούχα και δε γίνεται χρήση λαδιού.  

Η συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό ΔΕΝ προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία με άλλες μεθόδου μάλαξης ή σωματικής πρακτικής. 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 7 Μαΐου 2016 17.00-20.00  
                                                Κυριακή 8 Μαΐου 2016 11.00-14.00Τόπος Διεξαγωγής: Άνδρος ΚοινΣΕπ, Όρμος Κορθίου

Κόστος Συμμετοχής:  για δηλώσεις συμμετοχής έως και 29/4/2016 50€
                                      για δηλώσεις συμμετοχής από 30/4/2016 65€Περισσότερες πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων: 6936120078

Αλέξανδρος Κωστής 

Εισηγητής : Αλέξανδρος Κωστής

Μετά από σπουδές στην κατασκευή μουσικών οργάνων και τη μουσική τεχνολογία, επικεντρώθηκε στην εξάσκηση σε διάφορες σωματικές και πνευματικές πρακτικές, όπως τη Capoeira, Tensegrity, Qi Qong. Οι πρακτικές αυτές τον οδήγησαν το 2009 να μελετήσει την τέχνη του μασάζ, την οποία από τότε εξασκεί επαγγελματικά. Έχει συμπληρώσει πολλές ώρες μαθητείας σε Ταϊλάνδη και Ελλάδα πάνω στο Ταϊλανδέζικο, το λεμφικό και το κοιλιακό μασάζ των εσωτερικών οργάνων (Chi Nei Tsang), την Κρανιοιερή ενώ έχει λάβει τη βασική εκπαίδευση στη Κινέζικη Ιατρική.

Επίσης από το 2009 εκπαιδεύεται πάνω στην σωματική ψυχοθεραπεία, με ειδίκευση στα θέματα της παιδικής ηλικίας , τη θεραπεία ζευγαριών και τη συμβουλευτική.
Τα τρία τελευταία χρόνια
ασχολείται και μελετά με τη Permaculture (Περμακουλτούρα) μια μέθοδο σχεδιασμού βιώσιμων ανθρώπινων και φυσικών οίκο-συστημάτων. Στον ελεύθερο χρόνο εφαρμόζει σε διάφορα πρότζεκτ στην Αθήνα τις αρχές της με εστίαση την ολιστική διαχείριση και καλλιέργεια της γης και τους βιώσιμους τρόπους διαβίωσης.

Συνδυάστε ένα διήμερο στην Άνδρο με σεμινάριο Ταυλανδέζικου μασάζ και πεζοπορία.

Πακέτο Συμμετοχής : Κόστος ανά άτομο 170€ για δηλώσεις συμμετοχής έως και 29/4/2016
                                                                    και 185€ για δηλώσεις συμμετοχής από 30/4/2016

Περιλαμβάνει :
-Διαμονή δύο νύχτες σε δίκλινο με πρωινό με τοπικά προϊόντα,
-Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Ραφήνα – Άνδρος και Άνδρος-Ραφήνα,
- Μεταφορά από το λιμάνι στον Όρμο Κορθίου,
-Σεμινάριο Τhai 
YogaMassage και
- Πεζοπορία με συνοδό της
TrekkingAndros & OutdoorActivities

Η πεζοπορία θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή του Κορθίου.

Περισσότερες πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων: 6936120078