ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΓΚΑ (έως 30/8/15) με τη Νάντια Ταμπαξή

newyogascreenSMALL

Λόγω ζήτησης, τα μαθήματα γιόγκα συνεχίζονται καθημερινά έως την Κυριακή 30 Αυγούστου, αυτή τη φορά με την Νάντια Ταμπαξή. 
Σας περιμένουμε στις 19.30 για ένα μάθημα Hatha Yoga διάρκειας 1.30 ώρας.
Επειδή ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, καλό είναι να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλώντας στο 6936120078.
Στρώματα διαθέτει ο χώρος.
Κόστος συμμετοχής: 8€ μεμονωμένο μάθημα
40€ για όλα τα μαθήματα

Η Νάντια Ταμπαξή γ
εννήθηκε το 1984 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο από τεσσάρων χρονών και συνέχισε μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ όπου και πέρασε στην Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Την ίδια περιοδο πέρασε και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας όπου και αποφοίτησε επιτυχώς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με πολλές τέχνες όπως capoeira, contemporary dance (limon technique), freestyle dance,jazz και belly dance. Εκεί ανακάλυψε και τη γιόγκα το 2002 στο κέντρο Satyananda και από τότε δεν έχει σταματήσει να ασκείται σ΄ αυτή, ενώ ο ενθουσιασμός και η αγάπη της έγιναν δυνατότεροι με την πάροδο των χρόνων. Κατέχει πτυχίο 200 ωρών της Hatha Yoga αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance, από το NYSY Studios της Αθήνας με δασκάλα τη Βιβή Λέτσου με εξειδίκευση στην Bhakti Urban Flow με τον Rusty Wells. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί σεμινάρια ποικίλου περιεχομένου σχετικά με τη πρακτική, τη διδασκαλία και τη φιλοσοφία της γιόγκα με στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων της. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και τάξεις με τους: Todd Tessen,Desiree Rumbaugh, Sianna Sherman, John Friend, Sue Elkind, Michael Fukumura, Todd Norian, Martin Kirk (Yoga Anatomy), Emil Wendel, Vicky Howie, Dylan Bernstein (Ashtanga), David Lurey, Pau Castellsague (Acro Yoga),Petros Haffenrichter (Vinyasa Kramah) κ.α.

Η γιόγκα κατάγεται από την Ινδία, εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Θεωρείται ότι είναι η ‘Επιστήμη της ζωής’ και αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μεθόδους διατήρησης της ισορροπίας των αντιθετικών ενεργειών που υπάρχουν μέσα μας. Είναι μια μέθοδος που συνδυάζει όλες τις κινήσεις που χρειάζονται για φυσική υγεία (ευθυγραμμισμένες στάσεις ορθοσωμίας), την συνειδητή αναπνοή, τον διαλογισμό, την εξευγενισμένη διατροφή, την χαλάρωση και ηρεμία, την αρμονική εσωτερική συγκρότηση και την φιλοσοφική αντίληψη του κόσμου. Θεωρεί το άτομο σαν ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύνολο και το αναπλάθει από μέσα προς τα έξω, επηρεάζοντας τον χαρακτήρα του, την υγεία, την συναισθηματική ζωή και την κοινωνική συμπεριφορά του. Η γιόγκα αγκαλιάζεται από τρεις καθολικές αρχές, αυτές της Ισορροπίας, της Αρμονίας και της Ένωσης.

578350 10151463683870776 2025793311 n