Ενημερωτική συνάντηση για τα δικαιώματα του πολίτη και του δημότη με το δικηγόρο Γιάννη Καρατασά

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιώματα του πολίτη
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 στις 6 μ.μ. στην έδρα της στο Κόρθι για μια ενημερωτική συζήτηση για τα δικαιώματα του πολίτη και του δημότη με το δικηγόρο Γιάννη Καρατασά.
Σκοπός της συνάντησης γνωριμίας είναι να διευκολύνουμε πρακτικά την καθημερινότητά μας, αποκτώντας απλή και καθαρή εικόνα για τα δικαιώματά μας κατά τη συναλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου, όσο και σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης. Γι’ αυτό, η δομή της συνάντησης θα έχει ως βασικό άξονα την συγκεντρωτική και ουσιαστική περιγραφή των δικαιωμάτων και των δυνατών ενεργειών μας. Θα πλαισιωθεί και από την αναφορά σε χρήσιμες ιστοσελίδες και υπηρεσίες που αφορούν τους κατοίκους της Άνδρου και θα δοθεί ενημερωτικό υλικό.
Ο Γιάννης Καρατασάς κατοικεί στην Ηλιούπολη Αττικής και έχει καταγωγή από την Άνδρο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής της Θεσσαλονίκης και δικηγόρος Αθηνών. Έχει εργαστεί σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μέρος της άσκησής του και στο Εφετείο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει νομικά συνέδρια και σεμινάρια σε διάφορους κλάδους Δικαίου. Είναι υποψήφιος σπουδαστής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Διατελεί μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς Άνδρου.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο: 6936120078.
 
Monday, 16 March 2015 00:00
Rating
(0 votes)