Σεμινάριο Φωτογραφίας στη Χώρα με την Αγγελική Στρατή

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σάς προσκαλεί την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο συνεργαζόμενο Φροντιστήριο Activum στη Χώρα, για μια συνάντηση γνωριμίας με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Φωτογραφίας Αγγελική Στρατή.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του σεμιναρίου Φωτογραφίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Χώρα, αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.
 
H Aγγελική Στρατή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο. Σπούδασε φωτογραφία στον ΑΚΤΟ και μετάφραση στη σχολή meta|φραση. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής, καλή γνώση της Ιταλικής και ελάχιστη της Γαλλικής γλώσσας. Εργάσθηκε ως φωτογράφος και ως γραμματέας στην Αθήνα για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη το 2010. Έκτοτε ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία, καλύπτοντας εκδηλώσεις (γάμο, βάπτιση, εκθέσεις, σεμινάρια, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.). Επίσης, ασχολείται ενεργά με το θέατρο ως μέλος της Λαϊκής Σκηνής Άνδρου, με το τραγούδι, χορωδιακό και μη, και είναι στο Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου. 
 
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.