Παιδικό εργαστήρι στο Κόρθι!

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στην έδρα της στο Κόρθι για μια συνάντηση γνωριμίας με την παιδαγωγό και υπεύθυνη του παιδικού εργαστηρίου Ασημίνα Κουρή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του παιδικού εργαστηρίου αλλά και να ξεναγηθούν στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.
Με τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας τα παιδιά συχνά «εγκλωβίζονται» και αναζητούν διέξοδο. Το ρόλο της διεξόδου παίζει συχνά η τηλεόραση με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η φαντασία και η δημιουργικότητά τους. Με ελευθερία πνεύματος λοιπόν και πέρα από τους κανόνες του σχολείου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να τραγουδήσουν, να αυτοσχεδιάσουν μέσω της μουσικής, του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα, να δημιουργήσουν μέσω του παραμυθιού και σίγουρα να γελάσουν πολύ!!!
Κάθε συνάντηση φιλοδοξεί να είναι μια περιπέτεια και μια ευκαιρία να ανοίξουν οι μικροί πρωταγωνιστές τα φτερά τους. Μερικά από τα αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθούν τα παιδιά είναι: η παιδική λογοτεχνία, η μουσική, η μουσικοκινητική, η δραματοποίηση, το κουκλοθέατρο, τα εικαστικά, το παιχνίδι, η προ-γραφή και η γραφή, τα προ-μαθηματικά και τα  μαθηματικά και φυσικά το παιχνίδι.
Η Ασημίνα Κουρή γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Σπούδασε Βρεφονηπιοκομία στο Τ.Ε.Ι Ιωαννίνων με πτυχιακή εργασία «Μουσικοθεραπεία-Μουσικοθεραπευτικές δραστηριότητες και προσχολική εκπαίδευση». Είναι επίσης πτυχιούχος φλάουτου και αρμονίας. Έχει εργασθεί σε παιδικούς σταθμούς και ως υπεύθυνη παιδικών εργαστηρίων. Έχει ασχοληθεί με το θεραπευτικό τραγούδι, το μουσικό αυτοσχεδιασμό και yoga για παιδιά (Rainbow Kids Yoga Teacher). Διαμένει μόνιμα στην Άνδρο τα τελευταία τρία χρόνια.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.