Συμβουλευτική γονέων στο Κόρθι!

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας προσκαλεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. στην έδρα της στο Κόρθι για μια συνάντηση γνωριμίας με την  υπεύθυνη του προγράμματος συμβουλευτικής γονέων Αλεξία Τέντε.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή υποψήφιοι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δομή, το ύφος, το περιεχόμενο και τη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και να ξεναγηθούν στο χώρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Άνδρου.
Η συμβουλευτική γονέων απευθύνεται σε γονείς όλων των ηλικιών και έχει στόχο να ενδυναμώσει το ρόλο κάθε γονέα ώστε ο ίδιος να είναι σε θέση να βοηθήσει το παιδί του.
H Αλεξία Τέντε γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φιλοσοφικού και ψυχολογικού τομέα και έχει εργασθεί σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.  Ζει στην Άνδρο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπου διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.Μιλά αγγλικά και γαλλικά.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6936120078.